Cerul albastru, visurile, pasarile, toate fac parte dintr-un dans neintrerupt al vietii pe care multi il uitam atunci cand suntem departe si ne este bine.

Cerul era albastru, fara nori, absolut deloc. Era atat de senin incat puteai vedea infinitul universului, ceva unic si magnific. Doar o pasare mai perturba linistea vazduhului. O priveam cum se pierde in zare si ma intrebam cum pot calatori pasarile atat de departe?! Cum pot zbura mii de kilometri. Dintr-o tara in alta, de la nord la sud, fara a fi prinse de pisici sau fara a se lovi de geamuri. Era un mister, dar tot ce stiam era ca pasarile calatoare mereu se vor intoarce la locurile pe care le cunosc, se vor intoarce in locul in care s-au nascut, in locul in care au vazut, prntru prima data, lumina zilei, ca orice om.

Ne nastem si plecam in lume. Ne facem un rost si uitam sa ne intoarcem. Atunci cand vremurile sunt grele, insa, gandul ne zboara in acel loc pe care il numeam candva ”acasa”. Si ne intoarcem. O luam de la inceput, ne straduim sa facem totul bine de data aceasta.

Poate ca nu este in zadar, poate ca acea deceptie ne face sa ne dam seama ce iubim cu adevarat si ce ne dorim cu adevarat de la viata, unde trebuie sa fim. Fratii, parintii, copiii, nimic nu este mai presus decat dragostea pentru ei, insa multi uitam asta atunci cand ajungem in varf. Deodata incepem sa cadem, iar in zborul lin catre pamant, incepem sa ne amintim de lucrurile cu adevarat importante in viata, iar oamenii pe care ii adoram candva, ne prind de mana, rand pe rand, formand un lant ce ne atenueaza caderea brusca de pe lauri.

Timpul vindeca tot, insa niciodata nu poate sterge amintirile. Revenim acolo unde a inceput totul, fara sa vrem. Sfarsim in acelasi loc in care am inceput sa crestem, in care ne-am dat seama cine vrem sa fim, in care am devenit oameni.

Cerul albastru, visurile, pasarile, toate fac parte dintr-un dans neintrerupt al vietii pe care multi il uitam atunci cand suntem departe si ne este bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s