Stiu ca tu esti genul de om care nu poate fi uitat. Dar eu pot fi?!

Pentru ce incerci sa fii ca ceilalti?! Pentru ce incerci sa ii imiti pe altii cand tu esti atat de special, unic si minunat?! De ce ai crede ca ea te priveste doar pentru ca esti ca toti cei din multime?!

Trebuie sa inveti ca a fi unic nu e ceva rau, nu inseamna ca ai facut ceva rau, ca esti cu totul deosebit si ceilalti te vor cataloga altfel.

Sa fii deosebit inseamna sa te iubesti pe tine, sa te impaci cu gandul ca esti singurul de pe acest pamant care poate fi in acel fel, care poate simti acel lucru si care poate lasa o urma deosebita in spate.

Zi de zi privesc in jur si imi dau seama ca nu disting nimic, nu vad nimic neobisnuit. Concuram unii cu ceilalti, incercam sa fim ca cei din jur. De fapt nu suntem decat niste persoane identice, anonimi, care incercam sa razbatem mai departe. Incercam sa ne diferentiem de ceilalti prin fapte si vorbe, totul pentru a scoate in evidenta calitatile. De fapt, tot ce scoatem in evidenta sunt defectele, minusurile acelea mari care ne trag in jos.

Cand te privesc nu incerc sa fiu obisnuita. Stiu ca nu sunt, dar incerc sa fiu cat mai greu de uitat, cat mai greu de trecut cu vederea.

Atunci cand vorbim vreau sa fac orice pot pentru a iesi in evidenta, pentru ca tu sa iti aduci aminte de mine si cand nu voi mai fi.

Vreau sa fiu acea peroana pe care nu o vei uita atat de usor, careia sa ii simti lipsa si despre care sa iti aduci aminte zilnic.

Stiu ca tu esti genul de om care nu poate fi uitat. Dar eu pot fi?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s