Sa stii ca a fost candva o fraiera, undeva in lumea asta, care te-a iubit mai mult decat orice.

Stau si te privesc. Din nou. Numai intr-o fotografie. Speram sa imi treaca pana acum. Nu credeam ca acest ”drog” va fi pentru totdeauna.

Nu am mai vorbit de aproape un an. In afara de un simplu salut sau de intrebarile clasice ce imi macinau memoria, nimic concret.

Speram sa te pot revedea cat de curand. Nu s-a intamplat.

Dupa vacanta petrecuta impreuna, anul trecut, nimic nu a mai fost la fel.

Ne-am racit complet. De ce?!

Chiar si o simpla prietenie a devenit imposibila. Atat de multe sentimente la mijloc nu ne-au dat liber sa fim cine ar trebui sa fim, de fapt. Nu ne-au lasat sa purtam o simpla conversatie.

Sentimente?! Cred ca numai din partea mea. Nu am aflat si nu cred ca voi afla vreodata daca ai simtit ceva pentru mine. Nu vei putea sa imi spui in fata nimic, in afara de faptul ca ”nu am corpul ideal”. Asta e o scuza?!

Nu cred.

Imi amintesc si acum acea zi in care am fost atat de sinceri incat ne-a bufnit plansul. Eram atat de nervoasa si de suparata pe aceasta soarta ”nemiloasa” incat am incercat sa te urasc. Nu mi-a reusit.

In schimb, nu am putut sa te uit niciodata. Poza din portofel, imaginile din vacanta de anul trecut, amintirile ce nu pot fi niciodata sterse din memorie, faptul ca m-ai facut cine sunt astazi…nimic nu ma va determina sa te indepartez vreodata din viata mea.

Si chiar daca va fi asa, sa stii ca a fost candva o fraiera, undeva in lumea asta, care te-a iubit mai mult decat orice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s