Eram copil…

Am fost candva Adi. Un copil inocent care credea in tot ce zboara, care credea ca este normal sa dispari fara explicatie, care credea ca nu e nimic greu in lumea asta.

Am fost candva un copil timid si inocent, naiv. Eram genul de copil rasfatat, dar care stia ca vremea avea sa ne puna pe toti la incercare.

Eram un copil care stia ca vor veni timpurile in care va trebui sa ne descurcam singuri, ca parintii nu vor trai vesnic.

Am crescut, am terminat o facultate si sunt mandra de ce am realizat. Acum privesc cu jind la vremurile in care imi doream nespus sa cresc, sa fiu pe cont propriu.

Ce o fi fost in mintea mea?!

Viata nu numai ca te loveste din toate partile, dar iti arata si fete pe care nu vrei sa le vezi, pe care nu credeai vreodata ca le vei cunoaste.

Am crescut. Nu mai sunt Adi. Sunt Ella. Am 24 de ani si 10 luni si cred in schimbare. Cred in diversitate. Cred in tot ce poate un om sa ofere. Cred inca ca lumea este un loc bun, cred ca oamenii se pot schimba si ca totusi au ceva bun ascuns in adancul lor.

Daca eu nu pot schimba asta, imi pare rau.

Dar cred cu tarie ca ceea ce am trait si ceea ce am vazut m-a facut sa fiu un om puternic. Toate experientele m-au invatat lectii ce nu le poti lua din filme. Le poti trai o singura data. Si ai de invatat din fiecare.

Nu mai sunt un copil. Sunt Ella. Iar peste ani voi deveni Mihaela, un adult responsabil, pregatit sa paseasca intr-o lume pe cat de cruda, pe atat de buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s