Trust me!

Poate ca aveam nevoie de noi perspecite pentru noul an si aveam nevoie de „recenzii” pentru anul ce a trecut. Dar simt ca am acest bilant de anul trecut si nimic nu a nou.Poate ca tu nu intelegi ce inseamna acest nou an pentru mine, nu intelegi ce inseamna lipsa ta.

Insa am avut un vis ciudat noaptea trecuta. Se facea ca cineva drag, care nu mai este printre noi, incerca sa ma treaca o apa… Dunarea, iar tu nu erai acolo. Nu erai deloc. Era total altcineva, nu stiu cine, insa am simtit lipsa ta. Ma simteam fara putere.

Vorbim ca doi oameni care abia se cunosc. Nu inteleg de ce suntm atat de departe. De fapt, dar refuz sa cred.

Insistentele mele, clipele mele de euforie fata de tine, tot ce a insemnat TU ma fac din nou sa rascolesc trecutul si sa rememorez ceea ce ai fost tu in viata mea.

Nu o sa mint, dar imi lipsesti.

A trecut mai bine de un an de atunci, dar amintirea chipului tau este inca clar, sentimentele mele de iubire, marturiile mele sentimentale fata de ceea ce simteam, fata de ceea ce am exprimat atunci…. Imi lipsesti!

Te iubesc. E ciudat. Si ti-as spune-o pentru a mia oara, insa te port cu mine 24/24, esti primul gand care imi strabate trupul la prima ora si ultimul lucru la care ma gandesc cand inchid ochii.

Te iubesc. In fiecare minut, secunda si poate ca nu realizezi, dar nimeni nu te va iubi asa… Trust me!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s