Omul alaturi de care voi imbatrani

Credeam ca va fi simplu sa traiesc fara tine. Credeam ca va fi floare la ureche sa trec peste ce am avut Dar nu a fost atat de simplu… Si nu va fi.

Imi doream sa te vad si peste o suta de ani langa mine, sa te simt, sa te ating, sa iti spun cat de mult te doresc. Vedeam o familie alaturi de tine, dar nu a fost sa fie…

Inca mi te imaginez, te vad in toate persoanele pe care le intalnesc, te zaresc la orice colt de strada si ma gandesc ca esti tu.

Nu mi te pot scoate din minte, nu imi pot imagina ca exista altcineva in lume penru mine, in afara de tine.

Am trait ce era mai rau si ce era mai bun, am trecut prin apa si foc pana cand ne-am gasit linistea, iar acum o luam pe cai separate.

Degetele imi alearga pe tastatura. Atat de multe imi vin in minte despre tine. Atatea as scrie… As umple foi intregi, dar fara rost.

Tu vei pleca.

Nu vom mai fi noi, nu vom mai petrece nopti intregi de vorba, sa uitam unul de altul in patul meu de 120, nu vom mai zabovi la colt de strada sarutandu-ne pana la zori.

Tot ce a fost, rau sau bun, am petrecut impreuna. Atacuri de panica si crize de nervi, caderi emotionale si problemele de acasa, departe de locurile natale. Toate au fost. Le privesc cu dor si ma intreb ce am facut sa merit asta?!

Pentru ca doar tu ai fost si vei fi omul alauri de care mi-am imagiat ca voi imbatrani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s