Inca te iubesc.

Nu mi-am dat seama atunci, poate ca eram prea bulversata, poate ca eram prea extaziata sau prea fraiera. Nu am realizat.

A fost de ajuns o clipa. Acel moment, acea prima secunda in care te-am vazut si am realizat ca ai acel CEVA, in care mi-am dat seama ca tu ai putea fi acel CINEVA pentru mine.

A trecut suficient timp de atunci.

Stau in metrou cu, capul lasat pe spate. Urmeaza „Piata Sudului”. Clipesc. Atat. Am amintiri. Si toate se leaga de tine.

De ce am fost atat de lasa?! De ce nu mi-am dat seama la timp ce vreau?! Ori mi-am dat seama, dar am fost prea tematoare sa lupt pentru tine?!

Nu stiu…

Privesc in gol pe coridorul liber al trenului si usile se inchid. Am in mana un bilet, scris pe o punga de covrigi cu un pix imprumutat de la buticul de la Universitate. Il tin puternic in mana, dar nu am curajul sa cobor.

Nu mai realizez nimic. Ma gandesc la tot ce s-a intamplat, la ce am simtit, la ce mi-as fi dorit sa simti si tu. Sau poate ca ai facut-o cumva?!

Imi lipsesti.

Inca te iubesc.

Cobor la prima si iau metroul inapoi. Acelasi drum lung ce pare sa nu se mai sfarseasca. De acolo pornesc catre blocul tau. Aproape de usa simt cum picioarele mi se inmoaie si nu mai pot respira. De ce?!

Trag aer adanc atunci cand ma trezesc in fata apartamentului. Sun o data. Imi raspunzi. Ma pierd.

Ma ascund timid dupa coltul coridorului si astept sa deschizi usa. O faci.

Ies si iti intind foaia mototolita alaturi de un ghiveci de flori ofilite cumparate de la singura florarie gasita in drum.

Zambesti.

Nu am curajul sa vorbesc. Nu prea multe. Imi multumesti timid si putin stangaci. imi spui ca nu trebuia sa ma deranjez, ca de obicei.

Coboram si minutele se scurg in fata blocului tau, vorbind vrute si nevrute.

Te privesc atat de profund. Acei ochi caprui sunt greu de lasat la o parte si imi vine sa te sarut in secunda doi. Ceva ma retine.

Stiu ca este un fel de adio, dar as vrea sa ma lamuresc intr-o privinta: ai simtit ceva pentru mine…vreodata?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s