Tot ce am avut, a ramas la tine.

Am incetat sa ma intreb daca sunt destul de buna pentru cineva. Nu mai vreau explicatii. Nu vreau sa mai traiesc in propria minciuna, repetandu-mi ca tot are sa fie bine, ca nu ma defineste nimeni, iar o relatie ar fi o piedica pentru cariera la care visez.

Cateodata nici nu realizez, insa ma contrazic singura. Ajung sa nu imi mai dau seama ce vreau, sa nu mai stiu ce si cu cine vreau sa fiu. Incerc sa ma conving ca omul pe care il am alaturi in acest moment este tot ce imi doresc, dar nimeni nu poate sti asta cu siguranta.

Un lucru este sigur: te iubesc. Inca o fac. Din ziua in care am plecat in lacrimi din fata casei tale, nu reusesc sa ma gandesc la altcineva.

Nu stiu daca Universul imi poate da o palma si mai apriga, prin a te lua cu totul din viata mea, dar stiu ca vazandu-te atat de des, pretinzand ca suntem prieteni si totul este in regula, nu face decat sa creasca acest sentiment de vinovatie.

Ma invinovatesc. Da. Pentru ca nu am avut curaj sa iti spun tot ce am simtit, pentru ca nu am avut curaj sa renunt la timp la o relatie sortita esecului si nu am fost in stare sa lupt pentru noi, sa iti arat cine sunt cu adevarat. Ma detest pentru asta.

Stiu ca in viata nu ai mereu a doua sansa, dar mi-as dori sa o am de data aceasta.

De fiecare data cand ne intalnim, simt cum pamantul danseaza sub picioarele mele, iar inima o ia la goana, incercand sa scape de o pedeapsa iminenta.

Trec de fiecare poarta si urmaresc placutele. Numerele incep sa scada, iar cand ajung in fata casei tale, renunt. Din nou. Ca o fraiera. Privesc usa pret de cateva minute, apoi plec. Ma gandesc sa sun la interfon, dar mana imi incremeneste deasupra butonului.

Stiu ca esti cu ea. Stiu ca am o mie de scenarii in minte si poate sunt putin geloasa, dar ceea ce am avut, nu se va schimba. Cel putin, din punctul meu de vedere.

Tot ce iubesc, tot ce mi-am dorit, se afla acolo, la tine. Le vreau inapoi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s