O poti lua de la capat

Sun-shine-and-hot-girl-with-bicycle-in-morning
Probabil ca te intrebi des de ce tii atat de mult la o persoana sau nu iti poti imagina viata fara un loc in care ai crescut sau ai cunoscut pe cineva important pentru sufletul tau.

In viata vine momentul in care trebuie sa renunti la ceea ce iubesti. Si nu doar pentru ca asa vrei, ci pentru ca este timpul sa treci peste ceea ce te tine in loc, trebuie sa incerci sa te maturizezi. Esti nevoit sa iti iei la revedere la anumite etape care au contribuit semnificativ la formarea ta ca om. Incepi sa iti dai seama ca, tinand acel lucru cu forta, nu faci altceva decat sa fii din ce in ce mai nefericit. Nefericirea, ca si bucuria, provine din lucruri marunte si nesemnificative. O poti gasi intr-un cantec, intr-o carte, intr-un concert, intr-o floare sau orice altceva la care nici nu te gandeai ca te poate influenta.

Peste 10-15 ani este timpul sa iti iei bagajele, sa te urci in tren si sa nu te mai uiti nicio clipa in urma. Este timpul sa iti faci propria viata si sa descoperi locuri noi pe care, intr-un final, vei ajunge sa le consideri indispensabile. Si vei ajunge in acelasi punct din care ai plecat. Trebuie sa inveti sa renunti la ceea ce iubesti si la ceea ce crezi ca te reprezinta. Nu poti atarna toata viata de un fir de ata care inevitabil se va rupe. Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa ii dai drumul si sa te agati de un alt fir.

Oricat de anevoios va fi drumul sau oricat de greu iti va fi intr-un final sa iti gasesti un loc al tau, faptul ca ai avut  curajul sa renunti la ceea ce te definea, te va face un erou.

Un gând despre „O poti lua de la capat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s