Fiecare vara ne schimba.

Denver-Summer-Panorama-web

E greu sa fii departe de omul drag sufletului tau. Iti sta alaturi o buna parte a vietii, apoi isi intinde aripile si zboara departe, lasand in urma o dara de nesters.

Raman amintirile. Amintiri ce te rascolesc de fiecare data cand ii pronunti numele.

Probabil ca nu iti imaginai viata fara el in urma cu putin timp, dar acum vei fi nevoit sa uiti. Sa nu te mai gandesti ca la celalalt capat al firului nu va mai fi cineva, ca fiecare cafea o vei bea singur si te vei simti vinovat ca nu i-ai spus clar si raspicat tot ce simti. Poate ca acum ar fi fost altfel.

Sau poate ca nu.

Poate ca va veni timpul cand il vei strange in brate si nu ii vei mai da drumul. Poate va veni si timpul tau. Timpul in care vei fi cu adevart fericit si implinit. Timpul in care nu te vei mai simti incomplet si secat de orice putere.

Va veni si timpul in care vei dormi linistit, stiind ca langa este  esenta vietii tale.

Pana atunci, nu iti ramane decat sa stai singur la masa, cu o ceasca de cafea in mana, gandindu-te la ce ai greit si la cei ai fi putut schimba atunci cand ai avut ocazia.

Tot ce trece nu se mai intoarce, zilele insorite de pe terasa, baloanele de sapun, fotografiile amuzante si serile pe malul Dambovitei vor ramane incuiate intr-un sertar al inimii tale si le vei scoate numai atunci cand vei fi pregatit sa le arzi complet.

Dar nu vei fi in stare sa lasi in urma un om care te-a format, care te-a ambitionat si ti-a dat putere sa treci peste orice, sa crezi in tine si intr-o lume mai buna.

Acel om va pleca maine, timpul ne va schimba, iar acele fire de speranta de care te mai legai, se vor destrama. Pentru totdeauna.

Pentru ca fiecare vara ne schimba.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s