Oameni pe care nu ii putem uita

Exista un soi de viata paralela, in care cei dragi traiesc pentru totdeauna. E o lume ideala. Fara sa te gandesti ca maine ai putea pierde tot ce ai mai de pret, fara sa te trezesti intr-o dimineata, intr-o casa goala, sa faci cafeaua apoi sa o torni in doua cesti. Subit realizezi ca partenerul nu mai este langa tine. Este o lume atipica in care fericirea pare ceva normal, dar care, in lumea reala, este un dar.
Nimeni nu a descoperit lumea ideala, lumea fara griji si probleme. Pe Pamant, fiecare secunda este napadita de intrebari si nesiguranta, de indoiala atunci cand privim catre viitor.

Am ajuns sa spunem “Vedem ce va fi maine”, dar ne gandim de fapt daca maine vom mai fi, daca Dumnezeu ne va oferi inca o zi de viata.

Loneliness_blog_photo_3-13Toti cei care au plecat subit dintre noi, ne-au marcat. Au lasat in urma mii de amintiri si zambete, vise neimplinite si dorinte arzatoare.

Noi, oamenii, suntem atat de neputinciosi. Neputinciosi in fata destinului, a naturii umane. Chiar si in fata intuitiei pe care o avem despre propria existenta.

Cei ce nu mai sunt, inca ne privesc. Nu au murit. Ei continua sa ne zambeasca si sa ne ocroteasca, fara sa stim.

Pentru toti cei care i-au iubit, sunt nemuritori. Prin ganduri, fapte si toate amintirile frumoase sau neplacute. Raman in sufletele noastre si ii purtam alaturi pana la finalul existentei.

Sunt atatia oameni pe care nu ii putem uita…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s