Viata merge mai departe…

Viata e atat de scurta. Scurta si nedreapta. Uneori nu ai timp sa realizezi. Te imbata cu parfumul acela ideal de care esti dependent si ai senzatia ca totul e perfect, iar in secunda doi, totul se destrama.

Viata iti ofera o singura sansa, de care trebuie sa profiti. Este atat de greu sa alegi intre bine si rau, sa faci diferenta intre stanga si dreapta, dar mereu va fi o voce care te va ajuta sa alegi calea cea buna.

Viata nu te lasa sa te bucuri. Nu iti da nimc pentru o vesnicie. Astazi te duce in al noualea cer, iar maine te coboara in Iad.

Este un paradox cum tot ce e bun se intoarce impotriva ta. Cand simti ca toate dorintele se indeplinesc si in sfarsit ai ceea ce visai candva, lumea ideala se naruie, lasand in urma numai praf. Praful unor povesti frumoase, a unor oameni dragi, a unor lucruri grozave. Nimic din ce era, nu mai este la fel. Lumea se schimba, nimic nu e pentru totdeauna.

Dar ceea ce am invatat pana acum nu se reduce numai la resemnare. Nu are rost sa plangi la colturi. Plangi, plangi, apoi te ridici si mergi inainte. Cu bune si cu rele, viata este plina de peripetii. Pana la punctul final, nu ne ramane altceva decat sa luptam.


„Daca astazi simt ca toate ma dor,
Maine stiu ca va fi mai usor.
Toate trec, nu-i nimic,
Viata merge mai departe…”Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s