Cred in destin

Mi s-a intamplat de multe ori. E o superstitie. Am o melodie pe care o consider “prevestitoare”. Inainte de un mare proiect, inainte de a mi se intampla ceva deosebit, aud melodia la radio.

Eram astazi in taxi, in drum spre prima repetitie cu actori a piesei de teatru pe care o scriu. Vorbeam cu taximetristul, incercand sa par comunicativa si de treaba, radioul era dat pe “mute”. Deodata am tacut, nu am stiut ce sa ii mai raspund, iar el a dat sonorul mai tare. Melodia abia incepuse. Am avut o stare pe care nu o puteam descrie. Din toata emotia pe care o aveam, toate gandurile negative… totul s-a transformat in optimism si am stiut ca va fi in regula si voi fi multumita si fericita la finalul zilei.

Cred in destin. Cred in piesa pe care am auzit-o la radio pentru ca m-a schimbat in urma cu zece ani, cand am ascultat-o pentru prima data, si am stiut ca ceva se va schimba cu adevarat in viata mea. Asa a fost.

De fiecare data cand aud respectivul artist cantand melodia mea de referinta, care are, intr-o oarecare masura, legatura cu ceea ce fac, capat o energie pozitiva aparte, pe care nu o mai gasesc nicaieri.

Cred in destin. Cred ca nimic nu e intamplator in viata asta. Incep sa ma conving pe zi ce trece de acest fapt. Tind sa spun ca am un scop pe aceasta lume si ca nimic din ce e acum nu e temporar. Mai devreme sau mai tarziu toate se vor intoarce si se vor lega in ceva deosebit. Tot ce am trait pana acum, tot ce am pierdut sau am castigat, se va uni si va contribui la ceea ce voi fi peste 10-20-30 de ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s