Nu exista relatii secrete, numai relatii sortite esecului

 

relationship-breakup

M-ai iubit. Acum regret. Pentru ca si eu am simtit la fel. Poate chiar mai mult.

Am suferit, recunosc. Am plans dupa tine, m-am intrebat “de ce eu?”. De ce a trebuit sa dau de un om atat de minunat ca tine, dar care refuza sa isi asume o responsabilitate? De ce nu m-ai putut iubi de fata cu toti? De ce relatia noastra a fost, in cea mai mare parte, secreta?

De ce ai evitat sa le spui alor tai despre noi? Nu ai fost in stare sa ii infrunti?

Azi, cand te-am vazut, mi-am dat seama de toate. Mi-am dat seama ca nu ai fi putut vreodata sa le recunosti celor din familie ca esti cu mine. Nu ai fi putut sa ma iubesti cu totul pentru ca nu asa esti tu. Esti un adult-copil. Pentru tine e inca un joc, chiar daca ai trecut prin atatea, dar, mai presus de toate, mi-am dat seama ca inca am sentimente fata de tine.

Stiu ca am trecut prin multe impreuna, in special prin evenimente negative ce au dus la despartire. Le regret in fiecare zi. Nu meritai asta. Nu ma meritai pe mine.

Realizez totusi ca si tu ai facut greseli. Una mare, mai ales. Ai tinut totul secret. Ti-a fost rusine cu mine? Nu m-ai iubit cu adevarat? Pentru ca nu exista relatii secrete, exista numai relatii sortite esecului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s