Viata din vis

Am avut un vis ciudat. Se facea ca erai acolo, dar de fapt nu erai. Era o noapte ca oricare alta, de fapt era pe inserat, dupa apus. Era un concert misto in cartier, de genul celor din America, pe strazi, un fel de car alegoric. Trebuia sa ne vedem acolo, dar mi-ai dat intalnire la un restaurant. Ciudat. Nu ai aparut tu, ci altcineva. Cineva pe care cunosc atat de bine.3525077

Ne-am distrat atat, am ras si am facut cam tot ce obisnuiam sa fac cu tine. Apoi ne-am
plimbat prin zona, am mers intr-o mare cantina unde eu eram intr-un scaun cu rotile. Acolo am intalnit multe fete familiale ce m-au ajutat cu dizabilitatea mea. Apoi a reaparut persoana cunoscuta.

Tu intarziai sa apari.

Am revenit in spatele restaurantului pe propriile picioare. Am fumat o tigara, apoi am intrat prin spate si am revenit la masa. Atunci ai aparut.

Am plecat impreuna. Era un cartier tipic american, case fara garduri si vecini curiosi. Ne-am oprit in mijlocul drumului, ti-am spus cat de mult te iubesc, dar am ales sa raman langa cunoscut. Mi-ai spus ca vom ramane prieteni, iar parintii tai, din fata usii, ne faceau cu mana si ne zambeau, parca asteptandu-ne acasa impreuna. M-am intors la cunoscut, ne-am sarutat si m-am trezit.

Erai langa mine, te tineam in brate, iar tu aveai o mana asupra mea. Am zambit si te-am sarutat pe frunte. Mi-am dat seama ca nu as putea trai viata din vis si nu as putea fi cu altcineva in afara de tine.

Tu imi oferi siguranta si protectie. Imi oferi tot ce are nevoie o femeie. Dragoste si intelegere. Esti tot ce are nevoie o femeie. Esti al meu. Si te iubesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s