Cum m-am indragostit de cel mai bun prieten

Nu cred ca ai aflat vreodata cum ne-am cunoscut. Pentru ca nu am avut vreodata curaj sa iti spun. Asa ca o fac in scris, asa cum ma pricep cel mai bine.

Trecuse ceva timp de cand ma indragostisem pe bune de cineva. Eram intr-o perioada ciudata, in care incercam sa ma regasesc, in care alcoolul imi era cel mai bun prieten. Si ai aparut tu.

De fapt aparusei de vreo doi anipleasing-couple-love-hug-wallpaper, dar erai prea departe ca sa te pot ajunge. Mi se parea imposibil sa ajung la tine. Din tot grupul de prieteni, erai singurul cu, care nu aveam tangente. Si imi parea rau. Voiam sa am multe tangente cu tine. Visam la asta. Stii bine ce spun.

Pana in seara aia in care am baut mai mult, apoi ti-am spus ca avem ceva de vorbit. Din senin, fara sa avem o istorie in spate. Prima noastra conversatie. Ti-am povestit cam tot despre mine. Nu stiu de ce. De obicei nu fac asta cu oricine. Poate pentru ca te-am simtit altfel? Eram pregatita sa iti spun si mai mult, dar a sunat telefonul si ne-am luat cu altele.

Prima data cand am iesit in oras nu stiam de unde sa incep. Eram emotionata si imi faceam scenarii. Era ceva ce imi doream, dar voiam sa se termine mai repede. Nu pot descrie ce am simtit.

Noptile cu multe istorisiri la un pahar de vin sau bere, diminetile insorite la cafea, toate sunt acum normale. Atunci erau povesti.

Lunile au trecut si prioritatile s-au schimbat. Am inceput sa ne cunoastem din ce in ce mai bine, sa iesim in oras, iar ceea ce speram ca va fi mai mult, a dus la o prietenie sincera si adevarata.

Oare ai stiut vreodata ca am fost indragostita de tine? Oare ai simtit asta? Mi-a fost frica sa iti spun, dar afli acum. Ma vei privi altfel de azi inainte?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s