Ella, noua varianta

E trecut de ora 23. Telefonul suna, iar la celalalt capat sunt prietenii. Ma cheama in centru, la un bar, sa bem si sa dansam pana dimineata. De obicei merg. Sunt amatoare de astfel de iesiri pentru ca ma ajuta sa uit de tine. Sau sa vorbesc cu cineva despre tine. Depinde de conjunctura.

Z13517467_1211953122150730_10416586451883763_oilele trecute m-am gandit la cat de mult s-a schimbat viata mea de cand nu mai esti langa mine. Si la cat de mult m-am schimbat de cand l-am cunoscut pe el. Cred ca a reusit sa ma “repare”, sa scoata aceasta placere de a pierde toate noptile libere prin barurile din centru, uitand de mine.

Stau in varful patului si scriu experientele petrecute cu tine anul trecut. Mi se pare incredibil. E cea mai buna poveste pe care o am. Reflecta cel mai bine discrepanta intre Ella 2015 si Ella 2016. Sunt doua variante total diferite. Daca as fi ramas in varianta 2015, cel mai probabil nu mai eram unde sunt acum, nu terminam facultatea si aveam toate sansele sa ajung la desalcoolizare. Pana cand a aparut el si mi-a schimbat total perceptia despre viata si despre esecurile emotionale.

De azi refuz sa mai traiesc in trecut, sa imi beau mintile si putinii bani pe care ii am, refuz sa fiu Ella in varianta 2015. Tu nu meriti si nu ai meritat vreodata. De azi sunt un om linistit, dedicat familiei, atat de schimbat incat nici eu nu il recunosc.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s