Pana la capatul podului

14141902_1262874003725308_6194859326184944370_nTrecem prin viata in mod haotic, fara sa ne pese ce se intampla in stanga sau in dreapta. Luam drept companie alti oameni, care ne parasesc mai devreme sau mai tarziu. Suntem mult prea ocupati pentru a fi iubiti, nu avem timp pentru asta. Ne e aproape imposibil sa acceptam ca exista o alta fiinta umana care dezvolta sentimente fata de noi.

Trecem mai departe de parca am fi ghidati, dar ajungem intr-un punct in care acceptam pe cineva alaturi. Ni se pare ciudat, strain, dar e cat se poate de real. La un moment dat suntem pusi in fata unui pod fragil, de mana cu omul ales. Avem doua variante: sa spunem “nu pot”, “nu vreau”, “mi-e frica” sau sa il traversam pana la capat.

Suntem pusi in fata unei alegeri ce ne va marca existent. Acel pod, acea decizie, va fi cea mai grea pe care va trebui sa o faci. Dar nu vei avea de ales. Intr-o buna zi vei fi fericit cu alegerea ta. Sau o vei regreata in fiecare zi.

Am ales sa trec podul. Pana la capat. Fara sa clipesc. Nu e usor, dar cu el de mana, nimic nu pare imposibil. L-am trecut pana la capat. Un pod fragil si ruginit nu mi-a oprit visul in loc. M-a lasat sa sper si sa iubesc mai departe.

Oricat de greu ar fi in viata, trebuie sa risti si sa treci podul. Nu conteaza ce pierzi, ce lasi in urma. Privelistea de pe cealalta parte va fi incredibila.

Asuma-ti riscul! Treci podul cu cel pe care il iubesti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s