Esti doar un vis

Eram acolo, undeva pe un camp. Se facea ca era seara, iar noi nu voiam sa plecam. Ne tineam de mana, iar tu imi spuneai ca ma iubesti. Dupa cateva clipe ai disparut. Iti auzeam vocea, dar nu te gaseam in multime. Eram intr-o multime de oameni agitati, te strigam, te cautam, te auzeam, dar nu te gaseam. Era intuneric.

Dimageeodata m-am trezit. Am realizat ca a fost un simplu vis, pentru ca tu existi acum numai in vise. Inca ma gandesc la ce am fi putut impartasi impreuna. Imi lipsesti. Tu nu mai esti aici, iar tot ce a fost sau nu a fost vreodata s-a transformat in vise ce nu ma lasa sa ma odihnesc. Ma trezesc brusc, in mijlocul noptii si te caut prin incapere. Nu e nimic acolo, numai eu cu respiratia mea greoaie. Vantul e cel care imi da impresia ca esti langa mine, dar realizez ca nu mai esti de mult aici.

Adorm la loc, sperand sa te reintalnesc. Nu mai apari, iar eu raman singura in mijlocului unui camp gol si verde. Sufletul meu suspina. Esti un simplu vis, fara motive. Asa cum ai fost mereu pentru mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s