Ce eram, ce am ajuns, ce voi fi.

M-am trezit subit. M-am trezit intr-un loc gol, vid, lipsit de orice urma. Stanga negru, dreapta negru, peste tot numai negru! Era intuneric. Incepeam sa ma panichez. Simteam frigul cum imi strapungea trupul. Imi simteam oasele inghetate. Corpul imi era secat de orice miscare. Nu mai eram eu. Eram un nimeni. Eram un sclav, eram o marioneta a sistemului.

postimage

Atunci am vazut. Am vazut un licar de speranta. Era imaginatia mea? Chiar era? Aberez? Innebunesc? Nu. Nu e nimic. E rece. Tot rece. Simt fiorul. Fiorul imi strapunge din nou trupul. Se joaca cu mine si cu mintea mea. Nu sunt eu. Din nou.

Ce dracului se intampla cu mine? Capul imi bubuie. Bubuie din ce in ce mai tare si nu il pot opri. Opreste-te! Opreste-te! E liniste. S-a terminat. A fost numai imaginatia mea.

Ce aiurea. Cand credeam ca sunt plina de viata, dar de fapt sunt moarta. Mor pe dinauntru. Cu fiecare zi, cu fiecare cuvant. Ma sting si nu realizez.

Voi! Voi, toti cei care m-ati judecat. Voi, toti cei care m-ati jucat pe degete! Voi, toti cei care ati crezut ca puteti face orice cu mine! Voi! Voi sunteti vinovati pentru tot! Pentru intunericul in care ma aflu, voi sunteti vinovati! Voi ati creat un monstru! De ce?! Pentru ce?! A meritat? Va place? Va place, ma, cum am ajuns?! Cainilor!

Eu eram eu. Era lumina, era culoare, era viata. Acum nu mai este. M-am intunecat. Stau aici, in mijlocul intunericului si sunt confuza. Confuza si furioasa, pe parcurs ce imi amintesc ce mi-ati facut! Da, ma, voi!

Va urasc pe fiecare. Pe fiecare in parte. Nu mai existati pentru mine! Sunteti un nimeni! Un nimeni! La fel ca mine. Ati luat tot din mine si m-ati lasat in noapte, goala si fara aparare.

Sunteti ca mine acum. Veniti, veniti mai aproape! Nu va fie frica. Sunt eu. Monstrul pe care l-ati creat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s